Dades de contacte d'Unió de Pagesos de Menorca

Telèfon i FAX: (971) 37 51 70
mail: unio@pagesos.org
http://www.pagesos.org/

L'Amo en Xec

dijous, 30 de setembre del 2010

CAMPANYA PER A LA SOL·LICITUD DE LLAVORS FARRATGERES

Fins dia 15 d'octubre a les 13.00, els agricultors teniu temps per presentar les sol·licituds de llavors farratgeres. Trobareu el formulari de la sol·licitud a les cooperatives o bé a s'Unió de Pagesos.

NORMES DEL REPARTIMENT A BALEARS DE LES LLAVORS
  • Cada pagès ha de complimentar una única sol·licitud. Imprescindible haver tramitat la "sol·licitud d'ajudes directes 2010 (PAC 2010)".
  • Seran magatzems col·laboradors de SEMILLA SA, per a l'execució d'aquest programa: cooperatives San Martín, San Lorenzo, Coop. del Camp San Guillermo i Sta. Escolástica, Societat Coop. agrícola Sant Bartomeu.
  • Quan la comanda sigui confirmada per SEMILLA SA, es comunicaran a l'interessat les quantitats acceptades, l'import a pagar i la data per a la retirada. Llavors l'agricultor podrà retirar les llavors al magatzem col·laborador escollit, pagant prèviament l'import.
  • El lliurament dels productes s'efectuarà dins el mes de novembre de 2010.
  • SEMILLA podrà reclamar danys i perjudicis i denegar l'admissió de noves comandes a pròximes campanyes a aquells pagesos que no retirin i paguin la totalitat dels productes sol·licitats dins dels terminis establerts.
QUANTITAT DE LES LLAVORS DE FARRATGES ADJUDICABLES
  • En el cas d'haver tramitat la sol·licitud de la PAC 2010, s'adjudicarà la quantitat necessària per sembrar el 30% de la superfície de la seva explotació a una dosi de 30 quilos/hectàrea.
  • Si s'és titular d'una explotació extensiva d'oví i cabrum, 25 quilos de llavor per cada 50 femelles reproductores, o fracció, fins a un màxim de 250 quilos per explotació.
  • El pagès que sol·liciti llavors de farratgeres haurà de sol·licitar necessàriament la quantitat corresponent d'inoculant, a raó de 0.3 kg/ha per a la sembra de Trifolium B. i Medicago, com a mínim, i de 0.750 kg/ha en cas d'Enclova
  • Com a càlcul dels punts anteriors, es considerarà com a superfície de l'explotació a la darrera declaració "Sol·licitud d'ajudes directes" i com a número de femelles reproductores d'oví, cabrum i porcí, les que figurin a la cartilla ramadera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

illencs.com

contador