Dades de contacte d'Unió de Pagesos de Menorca

Telèfon i FAX: (971) 37 51 70
mail: unio@pagesos.org
http://www.pagesos.org/

L'Amo en Xec

dilluns, 22 de febrer del 2010

PER A LA FABRICACIÓ DE CARNIXUA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN, LA CARN HA DE SER DE PROCEDÈNCIA MENORQUINA


Encara que importar la carn de la península per a fer carnixua sigui més econòmic que emprar la carn de porc de Menorca, el Consell Insular es mostra ferm en què per a l'obtenció de l'etiqueta d'indicació geogràfica és imprescindible que la procedència de les matèries primes sigui de Menorca.
Aquest tema ha suscitat polèmica dins de l'Associació d'Empreses d'Elaboració d'Embotits, que sol·licitaven la creació d'una segona etiqueta per a la indicació geogràfica protegida (IGP) de la carnixua feta amb carn provinent de la península. Malgrat les desavinences, l'associació seguirà recolzant la creació i desenvolupament de l'etiqueta.
Font El mundo-El Dia de Baleares

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

illencs.com

contador