- Guia de varietats locals de Menorca. Fins 31 d'octubre del 2010
- Estudi de sistemes de sembra a la seca de Menorca. 1 de febrer a 31 octubre
- Assessorament i suport tècnic per als treballadors agraris usuaris del banc de conservació i préstec de llavor local. 7 gener al 31 octubre.
- Estudi de viabilitat, longevitat i millora de varietats locals de Menorca i Estudi i dscripció de les varietats locals de tomàtic de Menorca. Fins a octubre de 2010.
- Fira del producte ecològic de Menorca. 4 a 6 de juny
- Agricultura ecològica. 4 a 6 de juny. 10h. 50 places.
- Ramaderia ecològica. 17 al 18 octubre. 10h. 50 places.
- Cuina amb varietats locals basats en la producció ecològica. 2 octubre. 4 h. 12 places.
- Conserves de productes locals basats en la producció ecològica. 18 setembre. 4 h. 12 places.
- Sembra, maneig i recol·lecció de llavors de varietats locals. 27 febrer al 13 i 20 març. 8 h. 12 places.
- Elaboració de pa ecològic. 10 abril. 5h. 12 places.
- Alambí i elaboració de sabons a partir de la producció agrària ecològica. 29 maig i 12 juny. 8h. 12 places.
Inscripcions i informació al Departament d'Agricultura
Tel. 971 35 63 17, emplea.verde@cime.es
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada