Dades de contacte d'Unió de Pagesos de Menorca

Telèfon i FAX: (971) 37 51 70
mail: unio@pagesos.org
http://www.pagesos.org/

L'Amo en Xec

dimecres, 28 d’abril del 2010

LA PRODUCCIÓ AGROECOLÒGICA, UN NOU TÍTOL QUE S'IMPARTIRÀ A SA GRANJA

La transformació d'una explotació convencional a ecològica, la realització d'un pastoreig racional, preparar el terreny o crear i gestionar una petita empresa són algunes de les competències que adquirirà aquell que cursi la titulació de Tècnic en Producció Agroecològica que s'impartirà a Sa Granja a partir d'aquest proper curs i que substituïrà al de Tècnic en Explotacions Agraries Extensives, que s'impartia fins avui. Si voleu veure els continguts d'aquest nou títol, vegeu els anexes plublicats al BOE en aquest real decret.

També s'oferirà als/les alumnes una agrupació modular de diferents cicles formatius per a aconseguir el diploma de tècnic superior en gestió i organització dels recursos naturals i paisatgístics. Aquest grup de cursos inclouria la gestió dels aprofitaments forestals, la mecanització i instal·lació d'una empresa agrària i un tercer mòdul a decidir.

A més a més del canvi de titulació, el proper curs oferirà com a novetat la possibilitat d'adaptar la realització del cicle formatiu al període que més convingui a l'alumne/a, fins a completar les 2.000 hores lectives que exigeix l'obtenció d'aquest títol de grau mitjà. Així l'alumnat podrà escollir de fer el curs en tres, o dos anys, o ampliar la durada segons les seves necessitats i per poder compatibilitzar els estudis i les feines al lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

illencs.com

contador